FELVÁSÁRLÁS

A felvásárlás folyamata – mit, mikor és hogyan veszünk át?

Ha eladni szeretne, nincs más dolga csak felvenni velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken. Ha szeretné eladni tételeit, azt AZONNAL, KÉSZPÉNZZEL kifizetjük. Jelenleg üzletünk nem üzemel, ezért vagy e-mailben vagy személyes találkozás mellett nyílik lehetőség megegyezni a vételi árat illetően. Előzetes időpont egyeztetés jelen helyzetben szükséges, ha bármilyen gyűjteményt, anyagot szeretne eladni, célszerű előtte vagy telefonon vagy e-mailben jeleznie felénk. Amennyiben csak érdeklődne, küldjön egy e-mail- t a joforint@gmail.com címünkre, melyre késlekedés nélkül válaszolni fogunk. Célszerű az adott tárgyakról fényképet is csatolnia hozzá, így könnyebb a terméket előzetesen megítélni. Mindazonáltal korrekt értékbecslést telefonon vagy e- mailen keresztül végtelenül nehéz adni, az eladásra szánt tárgyakat élőben kell látni, hogy azokat pontosan, szakszerűen meg lehessen ítélni. (a fotókkal ellátott e-mail megküldése viszont arra tökéletesen jó, hogy eldönthessük érdemes-e személyesen egyeztetni)

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Házhoz is kimegyünk? Budapesten kívül is kimegyünk?

Természetesen. Komolyabb tételek, gyűjtemények, hagyatékok értékbecslését, felmérését – előzetes egyeztetés után - külső helyszíneken is vállaljuk.

Miért éppen nálunk?

A több évtizedes szakmai múlt és tapasztalatunk mellett van még egy komoly érvünk: Budán, Buda szívében, a legforgalmasabb csomópontnál található üzletünkben egyszerre tudja eladásait, érdeklődéseit intézni filatélia, numizmatika, falerisztika (kitüntetéstan) és egyéb régiség témakörökben.

Mit veszünk meg, mivel kereshet fel minket?

Papír- és fémpénz - Kitüntetések, jelvények - Militária, katonai régiségek - Plakettek, emlékérmek - Papírrégiség, régi okmányok - Plakátok, moziplakátok - Bélyegek, bélyeg gyűjtemények - Képeslapok, régi borítékok, levelek, levelezőlapok - Régi fényképek, fotók - Régi részvények, értékpapírok - Könyvek, nyomtatványok - Régi játékok, makettek, modellek - Porcelánok, kerámia (Zsolnay, Herendi) - Festmények, grafikák, kisplasztika - Szobrok, dísz - és régi használati tárgyak - Karórák, zsebórák, egyéb régi órák

Bármilyen, egyéb kérdés esetén állunk szívesen rendelkezésére.