FELVÁSÁRLÁS

A felvásárlás folyamata – mit, mikor és hogyan veszünk át?

Ha eladni szeretne, nincs más dolga csak befáradnia üzletünkbe … Ha szeretné eladni tételeit, azt AZONNAL, KÉSZPÉNZZEL kifizetjük. Ha eladni szeretné tételeit nincs  más dolga csak behoznia azokat üzletünkbe és megegyezni kollégánkkal az árat illetően. Előzetes időpont egyeztetés nem szükséges, azonban ha komolyabb gyűjteményt, anyagot szeretne eladni, célszerű előtte vagy telefonon vagy e-mailben jeleznie felénk. Amennyiben csak érdeklődne, küldjön egy e-mail- t a joforint@gmail.com címünkre, melyre késlekedés nélkül válaszolni fogunk. Célszerű az adott tárgyakról fényképet is csatolnia hozzá, így könnyebb a terméket előzetesen megítélni. Mindazonáltal korrekt értékbecslést telefonon vagy e- mailen keresztül végtelenül nehéz adni, az eladásra szánt tárgyakat élőben kell látni, hogy azokat pontosan, szakszerűen meg lehessen ítélni. (a fotókkal ellátott e-mail megküldése viszont arra tökéletesen jó, hogy eldönthessük érdemes-e behoznia azt boltunkba) Várjuk üzletünkben, hétfőtől-csütörtökig 10.00-18.00 óra között. (előzetes egyeztetés után a pénteki nap is megoldható)

Házhoz is kimegyünk? Budapesten kívül is kimegyünk?

Természetesen. Komolyabb tételek, gyűjtemények, hagyatékok értékbecslését, felmérését – előzetes egyeztetés után - külső helyszíneken is vállaljuk.

Miért éppen nálunk?

A több évtizedes szakmai múlt és tapasztalatunk mellett van még egy komoly érvünk: Budán, Buda szívében, a legforgalmasabb csomópontnál található üzletünkben egyszerre tudja eladásait, érdeklődéseit intézni filatélia, numizmatika, falerisztika (kitüntetéstan) és egyéb régiség témakörökben.

Mit veszünk meg, mivel kereshet fel minket?

Papír- és fémpénz - Kitüntetések, jelvények - Militária, katonai régiségek - Plakettek, emlékérmek - Papírrégiség, régi okmányok - Plakátok, moziplakátok - Bélyegek, bélyeg gyűjtemények - Képeslapok, régi borítékok, levelek, levelezőlapok - Régi fényképek, fotók - Régi részvények, értékpapírok - Könyvek, nyomtatványok - Régi játékok, makettek, modellek - Porcelánok, kerámia (Zsolnay, Herendi) - Festmények, grafikák, kisplasztika - Szobrok, dísz - és régi használati tárgyak - Karórák, zsebórák, egyéb régi órák

Bármilyen, egyéb kérdés esetén állunk szívesen rendelkezésére.